top of page

Reinkarnációs utazások hipnózissal

Sziasztok! Nagyon sokan kerestetek már meg, hogy a hipnózis segítségével átléphessetek előző életetekbe. Ezáltal rengeteg anyagot és tapasztalatot sikerült összegyűjtenem az évek alatt.


Közületek sokakat a kíváncsiság vezérel, hogy megtapasztalhassátok, átélhessétek azt, hogy kik

Előző életek

voltatok és mit csináltatok 100 vagy akár több ezer évvel ezelőtt. Olyanok is akadnak, akik jelen életük elakadásainak okát kutatják, vagy valamilyen tünet, betegség kiváltóját próbálják kideríteni.

Különböző képek alakultak ki bennetek a tapasztalataitok, életetek és a hitetek alapján e területet illetőleg is. Nagyon sok az ellentét és hatalmas vitát lehetne erről nyitni. Én nem szeretnék ebbe belefolyni. Senkit nem akarok meggyőzni semmiről! Legyen mindenkinek a saját hite szerint.

Aki még nem vett részt előzőéletes utazáson, az először inkább tapasztalja meg, mintsem olyanokat mondjon, amiről csak olvasott. A személyes élmény mindennél fontosabb. Persze ez még mindig nem jelenti azt, hogy onnantól te tudod a tutit!

Akik nálam járnak, azok saját maguk mesélik el az átélt életek élményét. Az én feladatom, hogy segítsek neked eljutni abba a módosult tudatállapotba, amiben képes vagy megtenni ezt az utat. És ha már elérted ezt az állapotot, akkor fent is kell tartanom. Segítek neked átkelni abba az életedbe, amiben megtalálhatod a célod, bármi is legyen az. (élményszerzés, elakadás, megválaszolatlan kérdések). Segítek megtalálni a választ. És ha végeztünk, akkor biztonságban vissza is hozlak. Minden ilyen utazásról, jegyzetet készítek (vagy hangfelvételt), hogy megmaradjon az utazás írásos formája neked és nekem is.

Ezekből a jegyzetekből szeretnék válogatni nektek. Szeretném, hogy ti is láthassátok azokat a csodálatos képeket, amiket én is átélhetek általatok a reinkarnációs utazásaitok során.

Csak én tudom, hogy kik voltak ezeknek az utazásoknak a résztvevői. Szeretném, hogy ez így is maradjon. Ezért a résztvevők neveit szándékosan megváltoztattam. Innentől már csak egy érdekes történet. Így nem sértem senkinek a személyiségi jogait.

Featured Posts
Bejegyzések hamarosan
Kövess minket!
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page