top of page

Eseménydús nyílt nap a Lélekmegőrző Holisztikus Központban

2024. Április 6-án, szombaton egy izgalmas és értékes tartalommal teli napra invitálunk Benneteket. Örülnénk, ha még többen megismerhetnétek a Központunkat és Magyarországon még zászlóshajónak számító egyedi filozófiánkat, ami támogatást nyújthat elakadásaitokban, társatok lehet az utatokon és forradalmasíthatja az önismeretről alkotott nézeteket.Lehet, hogy a gigatechnológia világát éljük, de mi még jobban hiszünk a személyes együttlétek és kapcsolódások erejében és csodájában, szeretnénk, ha megismernétek az embereket is bennünk, nem csak képeket látnátok rólunk, írásokat, posztokat, hírleveleket olvasnátok tőlünk.

Az évek alatt már nagyon sokan elhozták hozzánk a csomagjukat, a lelküket, amit rendszereztünk, válogattunk, s helyet csináltunk benne az újnak. Rengeteg fájdalom változott örömkönnyé, még több kilátástalan helyzet szelídült lehetőséggé. Megannyi változás, új utak, gyermekáldás, gyógyulás, párkapcsolat. Mindenkinek, ahogy számára a legjobb. Az utazókból pedig egy páratlan közösség kovácsolódott, ahová nagyon jó tartozni, akik feltétel nélkül támogatják egymást, mélyebb kapcsolatok fonódtak a sorsközösségekből. Egyszerűen ez hely más, mint a többi, de ezt szavakkal elmondani nem lehet. Ezt érezni kell!


A programról:

A nyitó előadás után minden jelentkező két programot választhat az alábbiakban felsoroltak közül, amin részt vehet. Ehhez előzetes regisztráció szükséges, mivel a helyek limitáltak. A részleteket a jelentkezés menete menüpontban találjátok!


Érkezés 09.30-10:00 óráig


10:00-11:00

Egy közös előadásban, bemutatjuk a Központot, hitvallásunkat, egyediségünket, bemutatkoznak szakembereink módszereikkel.

Ezután mindenki hoz valami ízelítőt saját tudásából egy órás előadás, elemzés, gyakorlati megélés, vagy kezelés keretében.


11:00-12:00

1.Tematikus állítás - Németh Valentinával (Családállító-szoba)

A program során aktuálisan ránézhetsz, hogy állsz a legnagyobb vágyaddal, céloddal, álmoddal. Megláthatod, hogy mi választ el tőle, milyen irányba kell tovább haladnod, vagy milyen akadályt kell elgördítened az útból, ahhoz, hogy elérd mindazt, amit valójában megérdemelsz, de még magad sem hiszed el.

2.Intimorvosi előadás rövid konzultációkkal-Dr. Skultéti Judittal (Sötét Hold szoba)

Nagyon sokféle baj gyötörhet bennünket, nőket, nagy az igény a megoldásukra, a szakemberek is igyekeznek ezeket kielégíteni. De "a sok bába közt elvész a gyerek", annyi ötlet kínálkozik, hogy (szak)ember legyen a talpán, Aki megtalálja az igazit. Erről fogok beszélni, olyan kérdések mentén, amiket az elmúlt évtizedekben nőktől/szakemberektől hallottam. A résztvevők is tudnak kérdezni, ha van bátorságuk!

Témáinkból:


"Örökzöld" tünet, a felfázás: biztos, hogy gyógyszer kell?


Inkontinencia: "Ne nevettess, mert bepisilek!"- van remény a megszüntetésére vagy ez most már örökre így marad?


Menstruációs görcs: tüneti kezelés vagy valódi görcsoldás? Te mit választanál?


3.A Tudatalatti ereje – előadás és ráhangoló gyakorlatok- Sümegi Gyulával (Szentély)

1. Módosult tudatállapotok

1.1. Ráhangoló gyakorlat

1.2. Elérése

1.3. Hatékonysága

1.4. Felhasználási lehetőségek

1.5. Tévhitek

2. A gondolataink ereje

3. Kis bemutató gyakorlat

4. Lehetőségek a komplementer segítő/ támogató területen

5. Önsegítés

6. Hogyan növeljük a gyakorlatok hatékonyságát

7. Mindfulness alapgyakorlat


Ebédszünet, közös teázás

13:00- 14:00


1.Human Design TestTérkép elemzés előadás, minikonzultációk- Sárközi Hajnalkával (Családállítós szoba)

A Human Design Rendszer egy életformáló, élő kísérlet. Mely, olyan praktikus eszközöket és információkat nyújt, amelyekre szükséged van ahhoz, hogy életedet önmagadként élhesd. Segít abban, hogyan hagyd abba az elme vezérelte szenvedést és lépj a genetikai intelligenciád útjára.


Genetikai mátrixoddal logikusan bemutatja az egyedi tulajdonságaidat melyekkel megvalósíthatod azt a célt, amire ebben a földi életedben születtél.


Arra hívlak, hogy vegyél részt ebben a kísérletben.!Ha részt veszel a Human Design előadáson, regisztrálhatsz egy mini elemzésre, amit a helyszínen kapsz meg tőlem.


Ehhez az Előregisztrációs űrlapot itt tudod kitölteni:2.Csoportos coaching-Varga Beatrixal (Szentély)

Előadás és gyakorlatok


Lélekmegőrzés és felszabadítás az évkör erőforrásaival - avagy hogyan érhet össze az életünkben a hagyományos tudás a 21. század kihívásaival?

A csoportos rész után, jelentkezhetsz EGYÉNI beszélgetésre, hogy megtapasztalhasd milyen az a személyes, biztoságos tér, amiben közelebb kerülhetsz Önmagadhoz.


20 perces esszenciális coaching: ha van egy témád az életedből, ami most legjobban foglalkoztat, ami folyvást visszakéri a figyelmedet. Segítek tisztábban látni, megérteni, olyan nézőpontot, továbblépési lehetőséget találni, amit esetleg még nem vettél észre - mert ahol két megoldás látszik, tuti van harmadik is.


Párhuzamosan 11:00-15.30 – Bemutatkozó kezelések


3. Talpreflexológia kezelés – Domsitsné Sima Klaudettával

Egy bemutató kényezetetésben átélheted ezt a csodát. A kezelés időtartama 40 perc


4. Lomi-lomi masszázs- Burony Bernadettel

A Lomi-Lomi masszázs a hawaiiak ősi gyógyító technikája, melynek célja a testi-lelki-szellemi egyensúlyának megteremtése.


A Lomi-Lomi hosszan elnyújtott mozdulatok összessége, több testrészt egyszerre érintő technika, ami olyan érzést kelt, mintha a tenger hullámain feküdnél. Egyszerre masszíroz, ringat, simít. Míg az izmaid lazulnak, a tested ringatózik.


Ha egy mondattal kellene összefoglalnom ezt a csodálatos masszázstechnikát, akkor az a következő lenne: A Lomi-Lomi hawaii masszázs, a gyógyító és szeretetteljes érintés művészete.

A kezelések időtartama 40 perc


5. Frissitő svéd, vagy relax masszázskezelés- Koczka Edittel

Lazulj el, vagy kapj új lendületre. Válaszd arra a testrészedre, amelyiknek most a legnagyobb szüksége van rá!

A kezelések időtartama 40 perc

A jelentkezés menete:


A nyílt napunkra előzetes bejelentkezés, programjainkra előzetes regisztráció szükséges! Két lehetőséget is választhatsz a 11:00-12:30-ig, a 13:00-14:30-ig tartó előadások, gyakorlatok és a 11:00-15:30-ig tartó egyéni kezelések közül. Vagy két csoportos program, vagy egy csoportos és egy egyéni kezelés.

A Központunk befogadóképessége maximum 20 fő, így a regisztrációkat beérkezési sorrendben kezeljük és osztjuk be a programokra . Az egyéni kezelésekre szakemberenként maximum 5 fő jelentkezését tudjuk fogadni, szintén érkezési sorrendben történik, megértéseteket köszönjük!

Jelentkezés és regisztráció: lelekmegorzo@gmail.com email címen, a választott programok megjelölésével!

A regisztráció után 2500 Ft előleg fizetése szükséges, amit 24 órán belüli lemondás esetén nem áll módunkban visszafizetni. 48 órán belül betegség, vis maior eset miatti lemondás esetén az előleget visszautaljuk.

A hozzájárulás: 5000 Ft/ fő, ami tartalmazza a két választott programot, kávét, teát, rágcsálnivalót!Szeretettel várunk!

A Lélekmegőrző Központ Csapata

Commentaires


Featured Posts
Bejegyzések hamarosan
Kövess minket!
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page