top of page

Oktatás

Tanulj meg TE is biztonságosan HIPNOTIZÁLNI.

A képzéseken elsajátíthatod a hipnózis alkalmazását az alapoktól egészen a professzionális szintig.

 

A szavak szervezetre gyakorolt hatását már évezredekkel ezelőtt is ismerték! Az egyiptomi, közel- és távolkeleti ősi kúltúrák számos emléket hagytak ránk, amelyek azt bizonyítják, hogy a pszichés úton való ráhatást kiterjedten alkalmazták. 

A képzést az alapmodul elsajátításával kezdheted meg, ugyanis ez tartalmazza azokat az elengedhetetlen információkat, amik nélkül akár veszélyes is lehet a hipnózis lefolytatása. A többi egység olyan módon épül az alapokra, hogy minden egyes modullal növelhetjük a hipnotikus hatékonyságunkat.

Mielőtt jelentkeznél a tanfolyamokra feltétlenűl olvasd el és értelmezd az alábbi tályékoztatót.:

 

  Ezúton is tájékoztatok minden képzésre és vagy a hipnózis valamely módját igénybe venni kívánó ügyfelet, hogy a hipnózis képzés önmagában nem került besorolásra szakképesítésként, ezért nem igényel és így a felkínált képzéseink nem adnak OKJ szerinti vagy felsőfokú, sem ráépülő egészségügyi szakképzettséget. Ugyanakkor a megszerzett ismereteket tanúsítványban igazolom. Ebből következik, hogy a hipnózis önmagában szolgáltatva nem minősül egészségügyi szolgáltatásnak, nem minősül orvosi gyógymódnak, sem pszichoterápiás eljárásnak. Ezt azért fontos tudni, mert nem kínálom fel a képzést szakképzettséget adó képzésként, így a képzésen sikeresen résztvevő későbbi lehetséges szolgáltató, nem kínálhatja fel egészségügyi szolgáltatásként, mint orvosi gyógymód. Kizárólag a személy komfortérzetének, a személy fizikai közérzetének, az életminőségének javítására irányulóan lehetséges szolgáltatni még akkor is, amikor egy meglévő panasz csökkentésének egyik lehetséges alternatívájaként kívánja az érdeklődő igénybe venni.

 

Fontos információ, hogy a képzésre történő jelentkezés és vagy bármely szolgáltatásomon való részvétel alap feltétele, hogy az érdeklődő magát egészségesnek vallja illetve nem állhat cselekvőképességet korlátozó intézkedés alatt, ugyanakkor fennálló betegség esetén kérje ki kezelőorvosának előzetes véleményét. A 18. életévüket be nem töltött személyek a fenti feltételek mellett, kizárólag szülői vagy szülői írásos meghatalmazott felügyelete mellet vehetnek igénybe hipnózis szolgáltatást.

bottom of page