Reinkarnáció Hipnózissal

10 000 ft/ alkalom (90 perc)

 

 

Ajánlott visszatérő fejfájás, tikkelés, dadogás, illetve szervi elváltozás nélküli fájdalmak esetén. Indokolatlan rosszkedvűség vagy levertség érzeténél. Továbbá ajánlott azoknak, akik szeretnék átélni ezt a csodálatos élményt és azoknak, akik már csak egy helyen nem keresték a választ a kérdéseikre: ELŐZŐ ÉLETEIKBEN

Ellenjavallatok:
Pszichotikus állapot (Olyan kóros elmeállapot, amikor elvész a valósággal való reális kapcsolat). Olyan betegség vagy fejlődési rendellenesség, ami következtében az illető nem képes folyamatos koncentrációra vagy kommunikációra.

Hány éves kortól ajánlott: 15 éves

Milyen rendszerességgel ajánlott: Csak néhány alkalom, ami a keresett válasz megtalálásához szükséges.

Kezelés menete röviden:

• Általános tájékoztató a KOMPLEMENTER HIPNÓZISRÓL és a REINKARNÁCIÓRÓL az esetleges tévhitek, félelmek megbeszélése
• A REINANÁCIÓS utazás céljának megbeszélése
• REINKARNÁCIÓS utazás a cél elérésének tükrében
• Visszatérés és a tapasztaltak átbeszélése

Kezelés leírása:

Jelen életünk kérdéseire néha a múltunkban kell keresni a válaszokat. De van, hogy nem elég csak a gyerekkorunkig visszamenni (Regresszió) a lelkünk felszabadításának érdekében.
Olykor a válasz téren és időn túl rejlik, ott ahova csak egy REINKARNÁCIÓS utazás keretein belül juthatunk el. A legtöbben, akik részt vesznek egy ilyen utazáson, lelkileg felszabadultan és a súlyos terheket hátrahagyva térnek vissza jelen életükbe. Sok esetben ezek a megoldatlan problémák vagy tudat alatt tárolt érzések testi megbetegedésekhez vezethetnek. Mely megbetegedések a felismerést és átértékelést követően el is múlhatnak. A zavartalan utazáshoz szükséges tudati állapot elérését és kontrollált fenntartását a KOMPLEMENTER HIPNÓZIS technikái biztosítják.

A kezeléssel kapcsolatos fontos tudnivalók:

Milyen ruhában történik? Bármilyen öltözék megfelelő.

Kell-e bármit vinni a kezelésre? Nem

Szükséges-e utána zuhanyozni? Nem

Előtte kell-e figyelni táplálkozásra, folyadékfogyasztásra? A zavartalan kezelés érdekében célszerű olyan állapotban megjelenni, hogy a 90 percet bármilyen szükséglet kielégítésének céljával ne kelljen megszakítani.

Utána mire kell figyelni? A kezelés alkalmával minden fontos információt meg fog kapni.​

 

Reinkarnáció és regresszió hipnózissal | előző életek | lélektisztítás