top of page

Reinkarnáció Hipnózissal

15 000 Ft/ 90 perc (Dunakeszin)

20 000 Ft/ 90 perc (Budapesten)

Földi életünk egyik örök kérdése, hogy van e élet a halálunk után. Ez a kérdés szinte kimeríthetetlen lehetőséget nyújt a könyv íróknak. Számtalan írást adtak már el, csűrték - csavarták a témát ahogy csak lehetett. Odáig jutottunk, hogy végül az olvasó, vagy a spirituális útkereső már azt sem tudja, hogy melyik szerzőnek higgyen. 

 Azt szokták mondani, hogy az a legbiztosabb, ha megtapasztalod. De ez sokunknak nagyon hosszú munka. Lelkiismeretes, rendszeres és kitartó gyakorlást igényel. A mai rohanó világunkban nem sok embernek van erre ideje és energiája. Így marad az olvasgatás és a sóvárgás a megtapasztalás iránt. 

 

Én is így voltam ezzel hosszú ideig, míg nem találtam egy lehetőséget, hogy magunk járjunk a kérdés végére. Találtam egy lehetőséget, amivel olyan csatornák nyithatók meg, ami sokaknak hosszas gyakorlás után sem sikerül. Így első kézből tudhatjuk meg, hogy milyen információkat tartogat számunka a tudatfelettes világ. 

 

A lélek utazás során lehetőséged nyílik betekinteni egy olyan világba amiről lehet, hogy még csak nem is álmodtál. 

 

Néhány fontos tudni való:

Milyen kérdésekre kaphatunk választ? 

A legtöbb vendégem gondosan összeállított kérdéssorral szokott érkezni. Ezzel nincs semmi gond, hiszen készülni kell életünk egyik legfontosabb spirituális utazására. De azt sem árt tudni, hogy nem mindig ezekre a kérdésekre kapjuk meg a választ. Az esetek többségében azt kapjuk, amire kíváncsiak vagyunk. De vannak esetek amikor a lélek fejlődése érdekében vagy nem kapunk választ vagy egy sokkal fontosabb kérdés rajzolódik ki előttünk. Bárhogy is történjen, csak pozitív tapasztalattal záródhat az utazás. 

Az információ szerzés történhet REINKARNÁCIÓS (előző élet) utazással vagy Életek Közötti Élet (lélek- vagy szellem világ ) utazással. 

 

Ha beleolvasnál néhány történetembe. akkor itt találod:

 

Ha érdekelnek az induló online csoportos meditációk, akkor itt tudsz jelentkezni. A gomb átfog vinni téged a meditaljunk.hu weblapomra, hogy többet tudj meg róla:  

Ellenjavallatok:
Pszichotikus állapot (Olyan kóros elmeállapot, amikor elvész a valósággal való reális kapcsolat). Olyan betegség vagy fejlődési rendellenesség, ami következtében az illető nem képes folyamatos koncentrációra vagy kommunikációra.

Hány éves kortól ajánlott: 15 éves

Milyen rendszerességgel ajánlott: Csak néhány alkalom, ami a keresett válasz megtalálásához szükséges.

Kezelés menete röviden:

• Általános tájékoztató a KOMPLEMENTER HIPNÓZISRÓL és a REINKARNÁCIÓRÓL az esetleges tévhitek, félelmek megbeszélése
• A REINANÁCIÓS utazás céljának megbeszélése
• REINKARNÁCIÓS utazás a cél elérésének tükrében
• Visszatérés és a tapasztaltak átbeszélése

Kezelés leírása:

Jelen életünk kérdéseire néha a múltunkban kell keresni a válaszokat. De van, hogy nem elég csak a gyerekkorunkig visszamenni (Regresszió) a lelkünk felszabadításának érdekében.
Olykor a válasz téren és időn túl rejlik, ott ahova csak egy REINKARNÁCIÓS utazás keretein belül juthatunk el. A legtöbben, akik részt vesznek egy ilyen utazáson, lelkileg felszabadultan és a súlyos terheket hátrahagyva térnek vissza jelen életükbe. Sok esetben ezek a megoldatlan problémák vagy tudat alatt tárolt érzések testi megbetegedésekhez vezethetnek. Mely megbetegedések a felismerést és átértékelést követően el is múlhatnak. A zavartalan utazáshoz szükséges tudati állapot elérését és kontrollált fenntartását a KOMPLEMENTER HIPNÓZIS technikái biztosítják.

A kezeléssel kapcsolatos fontos tudnivalók:

Milyen ruhában történik? Bármilyen öltözék megfelelő.

Kell-e bármit vinni a kezelésre? Nem

Szükséges-e utána zuhanyozni? Nem

Előtte kell-e figyelni táplálkozásra, folyadékfogyasztásra? A zavartalan kezelés érdekében célszerű olyan állapotban megjelenni, hogy a 90 percet bármilyen szükséglet kielégítésének céljával ne kelljen megszakítani.

Utána mire kell figyelni? A kezelés alkalmával minden fontos információt meg fog kapni.​

 

Reinkarnáció és regresszió hipnózissal | előző életek | lélektisztítás 

bottom of page