top of page

Parapszichológia Hipnózissal

A parapszichológia “tudomány” körébe tartozik a hétköznapitól eltérő érzékek és észlelések tudományos jellegű vizsgálata és fejlesztése is. A parapszichológia céljául tűzte ki többek között a telepátia, telekinézis, médiumi érzékelés, intuíció, távérzékelés, a médiumos hallás vizsgálatát és dokumentálását a későbbi statisztikai adatokkal történő összehasonlítás miatt. A tesztek egy része transzállapotban történik, hogy a vizsgált egyén minden idegszála az érzékelésre fókuszáljon.

Milyen problémák esetén ajánlott:

Általában jókor van jó helyen, könnyen megtalálja az eltűntnek vélt tárgyakat? Hamarabb nyúl a telefonért, mint ahogy az megcsörrenne, vagy megérzi, hogy szükség van Önre? Ezek a tapasztalások utalhatnak arra, hogy Önnek fejlett az érzékeken túli érzékelése. Ahhoz, hogy ez kiderüljön, teszteket tudunk elvégezni, amiket utána a statisztikai eredményekkel összehasonlítva megállapítható, hogy Ön milyen mértékben képes használni az intuícióit. Az eredmények ismeretében összeállítható egy tréning, amivel a képességek fejleszthetőek. A kísérletek és a tréningek elvégezhetők egyénileg vagy csoportban is. Gyerekek különösen érzékenyek, hiszen őket még nem tompították el a környezeti hatások. A gyerekek a számukra tervezett teszteken pedig általában nagyon jól szórakoznak.

Ellenjavallatok:

Nem ajánlott pszichés betegségben szenvedőknek, szkeptikusoknak, olyanoknak, akiknek nem illik az életképébe, esetleg ez a téma erősen szemben áll a világ-, vallási- vagy erkölcsi nézeteivel.

Hány éves kortól ajánlott: 3 éves

Milyen rendszerességgel ajánlott: 1-2 alkalom hetente

Kezelés menete röviden:

• Tapasztalások megbeszélése
• Mentális felkészülés a tesztekre
• Tesztek
• Eredmények kiértékelése, megbeszélése

A kezeléssel kapcsolatos fontos tudnivalók:

Milyen ruhában történik? Normál utcai.

Kell-e bármit vinni a kezelésre? Nem.

Szükséges-e utána zuhanyozni? Nem.

Előtte kell-e figyelni táplálkozásra, folyadékfogyasztásra? Csak úgy, mint minden nap.

Utána mire kell figyelni? Néhány érzékelés felerősödhet.

Kezeléseink jótékony hatással lehetnek a betegségére, enyhíthetik a tüneteket és elősegíthetik a gyógyulást, azonban kérjük, hogy a kezelések megkezdése előtt tájékoztassa kezelőorvosát, illetve kérje ki véleményét.

bottom of page