top of page

Segítünk letenni a cigit

A teljes program ára : 45.000 ft

A nikotinfüggés:

A dohánylevél egyik kémiai összetevője a felelős azért, hogy a dohányt szívók hozzászokjanak és erős függést mutassanak iránta és már csak nehezen tudjanak lemondani róla. Ezt az állapotot hívják nikotinfüggőségnek. Ez olyan mint a kábítószer-függőség, sőt bizonyos értelemben még erősebb is mint amit a kokain és a heroin kiválthat. Ugyanúgy az agy bizonyos területein vált ki kellemes érzeteket.

Ilyen erős függést kiváltó anyagról való leszokásánál senki sem várhatja el tőled, hogy egyedül birkózz meg vele. A megfelelő felkészülés, az erős motiváció, a segítséget nyújtó barátok, családtagok és körültekintően megválasztott leszokási program nagy mértékben növeli a leszokás esélyét.

Van, hogy az elhatározás sokáig érlelődik, míg végül tett lesz belőle. Ezért írunk néhány motiváló gondolatot:

- A leszokást követően fokozatosan csökken a dohány által kiváltott betegségek esélye. Kisebb lesz az esélye, hogy tüdőrákot, szívrohamot vagy egyéb megbetegedést kapj.

- Megszűnik a reggeli kellemetlen hurutos köhögés.

- Jobb lesz a közérzeted, könnyebben kapsz majd levegőt.

- Jobb lesz a fizikai teljesítőképességed.

- Nagyobb lesz a szexuális aktivitásod.

- Megszabadulsz egy káros és drága szenvedélytől.

-Jobb lesz a szaglásod és jobban érzed majd az ízeket.

- Nem ártasz a családodnak a passzív dohányzás által.

- Több pénz marad a zsebedben, amit hasznosabban is elkölthetsz

- Barátaid, családtagjaid elismerését kiválthatod, hogy képes voltál letenni a cigit.

Miben segítünk neked?

 

Segítünk, ha a nikotin által kiváltott függőségtől szeretnél megszabadulni.Vagy ha a  dohányzás évei alatt kialakult, a dohányzással kapcsolatos rossz szokások, rutinok, automatizmusok megváltoztatását és megszüntetését szeretnéd elérni.

 

Ajánljuk minden korosztálynak, aki le akarja tenni a cigit, vagy abbahagyná a dohányzást.

 

A dohányzás abbahagyását segítő program 21 napig tart. Ez idő alatt 1x120 perc és 5x 60 perc személyes megerősítő Komplementer Hipnóziskezelésben lesz részed. Valamint a 21 nap alatt naponta 2x1-5 perc telefonon script aktiválást kapsz.

 

A Kezelés menete röviden:

Az első alkalommal (1x120 perc) tájékoztatás a felhasznált kezelési formákról (Komplementer Hipnózis, script). Teszt a nikotinfüggőség mértékének megállapításához. Hipnotikus fogékonysági teszt az ütemterv összeállításához. A leszokással kapcsolatos tévhitek és félelmek megbeszélése. A hipnózis bevezetése, célkép kialakítása és a motiváció megerősítése. Script beültetése a tudatalattiba. Hasznos tanácsok az új dohánymentes körülmények kialakításához.

További 5 alkalommal a motiváció fenntartása az elvonási tünetek mérséklése és a script megerősítése áll a központban. Ezen alkalmak során a kezelések nagy része hipnotikus állapotban történik. Az esetlegesen felmerülő kérdések megbeszélésére is lehetőség nyílik.

Scriptek, olyan a hipnózis alatt létrehozott utasítások, amik hatásukat hosszan a kezelés után is kifejtik, illetve azok intenzitása előre meghatározott jel hatására ismét felerősödnek.

Ezeket a scripteket mi 21 napig (a leszokást segítő program ideje alatt) napi kétszer aktiváljuk.

Így segítünk neked, hogy a célodat elérhesd és egy új dohánymentes életet kezdhess!

 

 

bottom of page