top of page

Segítségnyújtás Hipnózissal    

15 000ft / 90 perc (Dunakeszin)

20 000ft / 90 perc (Budapesten)


Ajánlott fájdalom, félelem, pánik- és fóbiás zavarok enyhítésére. Kényszercselekvések mérséklésére és megszüntetésére, belső értékrend kialakítására. Stressz csökkentésére, a viselkedés és teljesítmény befolyásolására, szenvedélybetegségek enyhítésére, belső erőforrások aktiválására. Felhasználható a regressziónál (életkór visszavezetés), magán- és/vagy üzleti élet hatékonyságának növelésénél, lelki gátak és akadályok oldásánál. Lámpaláz és vizsgadrukk csökkentésére, személyes egyensúly kialakítására. Lelki analízis, lélektisztítás, testi megbetegedések lelki okainak feltárásánál is nagy hatékonysággal alkalmazható. Továbbá ajánlott még a transzállapot kontrollált létrehozására a tudatalatti elérésének érdekében, egyéni célmegvalósítási kérdéseknél. Ajánlott még kiegészítő kezelésként, amikor a gyorsabb javulás elérése érdekében a lelki oldalról is segítjük a szervezetünket.

Ellenjavallatok: Pszichotikus állapot (Olyan kóros elmeállapot, amikor elvész a valósággal való reális kapcsolat). Olyan betegség vagy fejlődési rendellenesség, ami következtében az illető nem képes folyamatos koncentrációra, vagy kommunikációra.

Hány éves kortól ajánlott: 7 éves

Milyen rendszerességgel ajánlott: Heti 1-2 alkalom

Kezelés menete röviden:

• Általános tájékoztató a KOMPLEMENTER HIPNÓZISRÓL és az esetleges tévhitek, hiedelmek megbeszélése
• Elvárások és az elérni kívánt cél meghatározása (normál tudat állapotban)
• Hipnábilitás és szuggesztibilitás tesztelése (A hipnózis és a verbális szuggesztiók iránti fogékonyság meghatározása)
• Transzállapot bevezetése, fenntartása, elvárások és az elérni kívánt cél meghatározása, a belső elfogadás és motiváció mérése, amely során közvetve láthatóvá válik a cél elérésének esélye is. A felmerülő gátak oldása. A transz szakszerű megszüntetése.
• További kezelések megbeszélése.

Kezelés leírása:

Az orvostudomány fejlődésének köszönhetően a HIPNÓZIST a XXI. szászadra kivehetjük az okkult tudományok sorából. Amióta laboratóriumi körülmények között is, illetve több alkalommal kontrollált módon létrehozható a hipnózis, azóta elvesztette a spirituális hatását a használók körében. A tudományos felvilágosítás hiányának és a média általi túlmisztifikálásnak köszönhetően a mai napig sokan tévesen ítélik meg a HIPNÓZISSAL dolgozókat. Többek között a Semmelweis Egyetem kutatói között is akadnak, akik egész életüket a HIPNÓZIS emberi szervezetre gyakorolt hatásait kutatták. Az eredményeik és publikációik elképesztők!

A KOMPLEMENTER Hipnózisban is aktiválható a szervezet öngyógyító képessége és közvetve a lelki gondjaikon át illetve közvetlenül a megfelelő szuggesztiók alkalmazásával megszüntethető nagyon sok testi megbetegedés. A HIPNÓZISBAN létrehozható olyan erős érzéstelenítés is, hogy könnyedén elvégezhető akár fogászati beavatkozás (implantáció is) vagy műtét. Kutatások bizonyították, hogy a HIPNÓZIS egyes embereknél hatékonyabb fájdalomcsillapító lehet, mint az ópium származékok.

A kezeléssel kapcsolatos fontos tudnivalók:

Milyen ruhában történik? Bármilyen öltözék megfelelő.

Kell-e bármit vinni a kezelésre? Nem

Szükséges-e utána zuhanyozni? Nem

Előtte kell-e figyelni táplálkozásra, folyadékfogyasztásra? A zavartalan kezelés érdekében célszerű olyan állapotban megjelenni, hogy a 90 percet bármilyen szükséglet kielégítésének céljával ne kelljen megszakítani.

Utána mire kell figyelni? A kezelés alkalmával minden fontos információt meg fog kapni.

Fájdalmak | félelem | fóbiák | célmegvalósítás | teljesítmény befolyásolás | öngyógyítás | immunrendszer erősítés

bottom of page