top of page
Online Videó Oktatás információ és megrendelőlap

 

 

 

 

 

Az Online Videó megrendelésének menete:

 

  1. A felhasználó regisztrál a www.egyensuly.net weboldalon Login/ Sign up  gomb segítségével.

  2. A Felhasználó a Sign Up gombbal regisztrál a saját facebook oldalával vagy saját e-mail címének megadásával illetve jelszó létrehozásával. Regisztrációt követően a Login gomb segítségével tud belépni a saját fiókjába.

  3. A szolgáltató engedélyezi a regisztrációs kérelmet és erről a regisztrált email címre üzenetet küld.

  4. A felhasználó kitölti a www.egyensuly.net weboldalon található Online Videó megrendelőlapot és az elküldés gombbal elküldi a Szolgáltatónak. (A hibásan és/ vagy hiányosan kitöltött megrendelőlap érvénytelen)

  5. A Szolgáltató visszajelzi a megrendelést és elküldi a fizetési adatokat.

  6. A Felhasználó a megkapott fizetési adatok alapján átutalja a Szolgáltató részére az Online Videó megtekintési árát.

  7. Amint az összeg jóváíródik a Szolgáltató bankszámláján, de legkésőbb (hétköznapon) 24 órán belül a Felhasználó visszaigazolást kap az összeg megérkezéséről és a megtekintési engedély megadásáról.

  8. Az Online oktatás videóinak elindításához a Felhasználónak be kell lépnie az email címével a www.egyensuly.net weboldalra.

 

Videók megtekintésének határideje:

 

A megtekintési engedély kiadásának napjától számított 30. napon jár le a megtekintési engedély. Az engedély visszavonásáról a Szolgáltató a Felhasználó regisztrált email címén értesítést küld az engedély visszavonásáról.

 

Díjfizetés:

 

A Felhasználó, amennyiben a Szolgáltató Online Videó anyaga megtekintéséért ellenértéket kötött ki, az oktatási anyag ellenértékét a Szolgáltató felé banki átutalással teljesítheti. A Felhasználó csak akkor jogosult az oktatási anyag megtekintésére, ha annak ellenértéke a Szolgáltató számláján jóváírásra került. A befizetésről a Szolgáltató számlát állít ki, melyet elektronikusan megküld a Felhasználó részére. A számla kiállításának késedelme vagy elmaradása nem minősül a díjról való lemondásnak.

 

A Szolgáltató a Felhasználó részére a számlát elektronikus számla formájában küldi meg. Az elektronikus számla NAV által elfogadott időpecséttel ellátott számla.

A Szolgáltató szolgáltatásai ellenében történő fizetés mértéke és lejárta, a szerződéskötéskor érvényes árak alapján történik. A Szolgáltató az árváltozás jogát fenntartja. Az árak bruttó árak és egy meghatározott témakörre (pl.: Tréning I. (Online videó)) vonatkozik. A videók megtekintési jogosultsága a megtekintési engedély kiadásától számított 30. napon jár le. Az Online Oktató videók nem tölthetőek le saját perifériára, csak online videó nézés engedélyezett.

Az Oktató videó bruttó ára a www.egyensuly.net weboldalon az Online Oktatás menüben érhetőek el.

 

A vételár banki átutalással rendezhető.
Sümegi Gyula e.v. bankszámlaszáma: HU16 1040 2018 5052 6790 5487 1005
A „közlemény” rovatban a megrendelő teljes nevét, a weboldalra történő regisztrációkor megadott e-mail címet, és a fizetni kívánt Online Oktatási anyag(ok) Címét fel kell tüntetni. A nem megfelelően kitöltött átutalási megbízásokból eredő kifogásokért a Szolgáltató nem vállal felelősséget.

 

pl.:

Banki átutalás megjegyzés:

Példa Béla (1982.09.24),  pelda.bela@gmail.com ,Tréning I., 

 

A Szolgáltató reklámkiadványaiban, egyéb marketingcsatornáin, illetve a honlapon közölt akciós árai a listaáraktól eltérhetnek, illetve kedvezményes ajánlatot a Szolgáltató személyre szabottan is tehet. Amennyiben a Megrendelő egy érvényes árkedvezményt tartalmazó felhívás alapján rendeli meg az Oktatási anyagot, a Szerződés a kedvezményes áron jön létre.

 

A Szolgáltató visszaigazolásban megküldi a számlájára megérkező befizetés tényét és tájékoztatja a Megrendelőt a hozzáférés aktiválásáról illetve a megtekintési érvényesség megszűnésének napjáról. A megtekintés érvényessége alatt a megrendelő korlátlan mennyiségben újranézheti a videókat a szerzői és szellemi alkotásokról szóló jogszabályok, különösen a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. Törvény figyelembe vétele és betartása mellett.  

Amennyiben a befizetést követően munkanapokon 24 órán belül nem érkezik visszajelzés a Szolgáltatótól az utalás jóváírásáról, akkor jelezzen nekünk telefonon 0670 515 92 00 vagy emailben: sumegi1nsuly@gmail.com

Nézz bele az online oktatásba
bottom of page